همکاری جدید شرکت های KSOE  و  KEPCO برای توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای شناور و کاهش انتشار کربن

همکاری جدید شرکت های KSOE و KEPCO برای توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای شناور و کاهش انتشار کربن

۱۴۰۲/۰۸/۲۰     12:39

به گزارش مرین اگزیکیوتیو، شرکت‌های مهندسی کشتی‌سازی و فراساحل کره جنوبی (KSOE) و KEPCO در یک همکاری جدید اعلام کرده‌اند که اهدافشان شامل طراحی و ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای مستقر بر روی شناورهای بارج در حال پیشرفت می باشد. هم اکنون، تلاش‌های متعددی در جهت کشف نسل جدیدی از راکتورهای هسته‌ای کوچک و فناوری‌های نوظهور مانند راکتورهای نمک مذاب در جریان است که به عنوان راهی مقرون به صرفه برای تولید منابع انرژی جدید و کاهش انتشار کربن در تولید برق شناخته می‌شوند.

هدف اصلی از طراحی و ساخت این بارج‌های نیروگاهی، تأمین انرژی برای مناطق دورافتاده و محروم از برق می‌باشد و شرکت HD KSOE  یکی از بنیانگذاران طراحی نیروگاه‌های این شناورها است. شرکت KEPCO نیز با بیش از 40 سال سابقه در توسعه بیش از 30 نیروگاه هسته‌ای، در حال بررسی ریسک‌های احتمالی سیستم‌های راکتور هسته‌ای می‌باشد. طرح‌های صنعتی و دریایی این پروژه نیز توسط موسسه ABS و شرکت LISCR بررسی و تأیید خواهند شد.

پاتریک رایان، معاون ارشد ABS و مدیر ارشد توسعه فناوری این موسسه، توضیح داد: «ساخت بارج‌های تولید برق شناور مانند این مدل از HD KSOE، ما را قادر می‌سازد تا به راحتی به ساخت این شناورها ادامه دهیم. »

دکتر کیم سونگ جون، مدیر فناوری های نوین در HD KSOE، افزود: "طراحی بارج نه تنها مشکل یافتن مکان مناسب برای احداث نیروگاه‌های برق را حل می‌کند، بلکه این طراحی یکپارچه مزیت‌های تولید انرژی حرارتی را نیز فراهم می‌کند." این شرکت همچنین اعلام کرده که به سرمایه‌گذاری 30 میلیون دلاری در شرکت نسل چهارمی SMR TerraPower برای تسریع در توسعه کشتی‌های نیروگاهی هسته‌ای در آینده پرداخته است.

دکتر مون یانگ تی، مدیر ارشد KEPCO E&C، اعلام کرد که با تشکیل بخش تحقیقاتی دریایی داخلی به نام "BANDI"در این شرکت، در حال تلاش برای توسعه فناوری SMR دریایی و خشکی می‌باشد و با تجربه فراوانی که در زمینه انرژی هسته‌ای و فناوری‌های مشابه به دست آمده، به فعالیت در زمینه کاهش انتشار کربن به محیط زیست برای نسل‌های آینده مشارکت می‌کند.

ایده فرستادن راکتورهای هسته‌ای شناور به مکان‌های دورافتاده‌، توجه گسترده‌ای را در صنایع دریایی به خود جلب کرده است. صنایع سنگین سامسونگ بیش از یک سال پیش گزارش داد که با Seaborg، یک استارت‌آپ دانمارکی که در حال انجام تحقیقات در فناوری‌های هسته‌ای نسل بعدی است. بر این اساس، بارجی هسته ای با استفاده از فناوری راکتور نمک مذاب فشرده توسعه یافته توسط Seaborg، ساخته خواهد شد. در ابتدای سال جاری، برخی شرکت‌ها گزارش دادند که طرح‌های مفهومی خود را تکمیل کرده‌اند که از سوی اتحادیه اروپا نیز حمایت می‌شود.

کراولی به تازگی اعلام کرده که با شرکت BWX Technologies، که پیش‌تر بخشی از Babcock & Wilcox بوده، همکاری می‌کند تا در زمینه توسعه شناورهای تولید برق با استفاده از ریز-راکتورهای هسته‌ای فعالیت کند. هدف کلی این طرح بر پایه تأمین نیروی برق در جزایر و مناطق دورافتاده، مکان‌هایی که تحت تأثیر بلایای طبیعی قرار می‌گیرند یا سیستم‌های تأمین برق آنها آسیب می‌بینند، متمرکز می‌شود.

منبع:

  1. maritime-executive
نویسنده, ادمین
ادمین
مهندس دریا و نویسنده مرین تاپیکس