آیا می توان شناورهای آمونیاک سبز را در مزارع بادی فراساحلی مستقر کرد؟

آیا می توان شناورهای آمونیاک سبز را در مزارع بادی فراساحلی مستقر کرد؟

۱۴۰۱/۱۰/۱۸     09:41

شرکت‌های فعال در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر تصمیم گرفته‌اند در مورد اینکه آیا کشتی‌های تولید آمونیاک سبز می‌توانند در مزارع خاص بادی فراساحل مستقر شوند یا خیر، تعیین تکلیف کنند.

شرکت نروژیH2Carrier AS ، طراح، مالک و توسعه دهنده سیستم‌های منحصر به فرد تولید و ذخیره انرژی شناور P2XFloater، از انعقاد قراردادی با دیگر شرکت دولتی نروژی به نام Statkraft که در زمینه انرژی‌های آبی فعالیت می کند، برای انجام مطالعات مذکور خبر داد.

این شرکت اخیراً گواهینامه تأییدیه طرح (AIP) خود را از موسسه رده‌بندی DNV جهت استفاده از P2XFloater در عملیات‌های نزدیک به ساحل دریافت کرده است. هدف از این مطالعه جدید ارزیابی استفاده از P2XFloater در یک محیط واقعی فراساحلی است، جایی که P2XFloater  از انرژی تجدیدپذیر برای تولید هیدروژن و آمونیاک سبز استفاده خواهد کرد و مواد تولید شده برای ارسال به بازارهای بین‌المللی آماده می شوند.

این مطالعه چالش‌های عملیات الکترولیزور و فرآیند تولید آمونیاک را در خشکی با جابجایی بار متغیر ارزیابی خواهد کرد. H2Carrier این مطالعه را همراه با شرکت مهندسی نروژی KANFA که از زیرمجموعه‌های شرکت پیمانکار Technip Energies است، انجام خواهد داد.

مارتن لوند، مدیرعامل H2Carrier AS می گوید: «تقاضای بازار برای آمونیاک سبز به دلیل برنامه‌های کربن زدایی بخش‌های صنعتی و دریایی به سرعت در حال افزایش است. استفاده از تکنولوژی بکار رفته در P2XFloater یک راه حل کم هزینه، سریع و انعطاف پذیر برای تولید آمونیاک سبز در مقیاس صنعتی و با قیمت رقابتی خواهد بود.»

وی افزود: « از همکاری با Statkraft و KANFA برای ارزیابی تأثیر عملکرد P2XFloater در یک محیط واقعی دریایی خرسندیم. اگرچه تاکنون تمرکز ما روی عملیات نزدیک به ساحل بوده است، با این وجود به این نتیجه رسیده‌ایم که P2XFloater نقش مهمی در تجاری‌سازی منابع بادی فراساحلی ایفا خواهد کرد.»

منبع:

  1. oedigital
نویسنده, ادمین
ادمین
مهندس دریا و نویسنده مرین تاپیکس