شرکت کشتی رانی آمریکایی SWICTH Maritime با جذب 10 میلیون دلار، راه خود را به توسعه ناوگان برقی و هیدروژنی با آلایندگی صفر باز کرد

شرکت کشتی رانی آمریکایی SWICTH Maritime با جذب 10 میلیون دلار، راه خود را به توسعه ناوگان برقی و هیدروژنی با آلایندگی صفر باز کرد

۱۴۰۲/۰۹/۰۷     21:03

شرکت کشتی رانی آمریکایی سوئیچ مریتایم (SWITCH Maritime) به عنوان شرکتی نوپا با هدف آلایندگی صفر، اخیراً موفق شده است برای توسعه ناوگان برقی و هیدروژنی خود، سرمایه ای معادل 10 میلیون دلار جذب نماید.

این سرمایه توسط Nexus Development Capital فراهم شده و به سوئیچ مریتایم امکان توسعه ناوگان خود شامل شناور فعلی 75 نفره سی چنج (Sea Change) که مجهز به سلول های سوختی هیدروژنی است، را می دهد.

پیس رالی، مدیرعامل سوئیچ مریتایم می گوید: «در حال حاضر، تمامی طرفهای درگیر در صنایع دریایی تحت فشارند تا بتوانند دوره تحول و پیشرفت سریع تکنولوژی را پیش از الزام آور شدن محدودیت های دولتی و جهانی انتشار آلاینده ها، پشت سر گذاشته و به سرعت از رقبای خود عبور کنند. ما در سوئیچ مفتخریم که بتوانیم در این برهه خاص، کمک بزرگی به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و استفاده از انرژی های تجدید پذیر بکنیم. »

شرکت سوئیچ فقط بر روی شناورهای بدون آلایندگی سرمایه گذاری می کند تا مسیر صنعت دریایی را برای بهره برداری از فناوری این نوع شناورها در آینده نزدیک، هموار کند. این شرکت در کنار توسعه و ساخت شناورهای خود، آنها را به صورت کوتاه و بلند مدت، به شرکت های دیگر نیز اجاره می دهد.

پس از موفقیت در جذب سرمایه، سوئیچ مریتایم اعلام کرد که در حال توسعه فعالیت های طراحی و ساخت طیف وسیعی از شناورهای مسافربری با ظرفیت های 150، 300 و 450 نفر است. شناور فعلی این شرکت با نام SEA CHANGE ، قادر به طی کردن مسیری 30 مایلی با سرعت 15 گره دریایی بوده و تنها انتشار آن بخار آب است.

جاش کافمن، مدیر عامل Nexus Development Capital می گوید: « سوئیچ مریتایم، قادر خواهد بود که شکاف بزرگی را در حوزه کربن زدایی دریایی ایالات متحده پر کند و ما اشتیاق فراوانی برای همکاری با این شرکت داریم.»

در خارج از ایالات متحده، شرکت های مشابه در حال تلاش برای نشان دادن توانایی های خود در این زمینه هستند. از جمله این شرکت ها می توان به DFDS اشاره کرد. شرکتی اروپایی که تعهد خود را بر روی سرمایه گزاری بر روی این نوع شناورها برای دریانوردی در مسیرهای آبی بین انگلیس و فرانسه، اعلام نموده است.

منبع:

  1. ship-technology
نویسنده, ادمین
ادمین
مهندس دریا و نویسنده مرین تاپیکس